Ackordsmålare till nyproduktion

Schööns Måleri söker nu fler skickliga ackordsmålare för att stärka upp vår nyproduktionsavdelning. Vi har målat flera stora nyproduktionsprojekt i Malmö. Däribland Emporia och The Point på Hyllie, Malmö Universitetsbyggnad Niagara på Universitetsholmen och Ikeas internationella mötesplats Hubhult på Svågertorp. Vi erbjuder måleritjänster till både mindre och större nyproduktionsprojekt. De som beställer är oftast fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag, kommuner och landsting.

Vi söker dig som…

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och tycker om att se projekt växa från stomme till färdig byggnad. Som ackordsmålare krävs det att du antar utmaningen att kombinera hög produktivitet med genomgående hög kvalitet. Vi vill också se att du delar vår ambitionsnivå att fortsätta vara ett av Skånes mest framstående måleriföretag, med yrkesstolthet och kvalitet före kvantitet i alla lägen.

Krav

  • Slutförd målarutbildning

Meriterande

  • Flerårig erfarenhet av måleri
  • Tidigare erfarenhet av att måla på nyproduktion

I tjänsten ingår:

  • Bästa möjliga förutsättningar för en hög ackordsförtjänst.
  • Stabila och trygga projekt med JM, MVB, Skanska, NCC, Peab m.fl.
  • Proffsiga ackordslag.
  • Stor maskinpark med moderna färg- och spackelsprutor.
  • Varierande uppdrag i hela sydvästra Skåne.
  • En trygg anställning.
  • Möjlighet till professionell och personlig utveckling.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Malmö med omnejd
Omfattning: heltid
Lön: Enligt överenskommelse/kollektivavtal

Hur söker jag?

Skicka en kort presentation om dig själv till info@schoonsmaleri.se. Märk ditt mail med ”Ackordsmålare”. Det går också utmärkt att ringa till oss på 040-18 00 35. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Om Schööns Måleri

Schööns Måleri är ett framgångsrikt familjeföretag i Malmö som grundades 1918 av August Martin Schööns och drivs idag i fjärde generationen av Victor Schöön tillsammans med drygt 90 medarbetare. Våra ledord sedan starten 1918 har varit; kvalitet före kvantitet, och det tillsammans med våra duktiga medarbetare och goda kundrelationer är de främsta anledningarna till att vi lyckats så bra genom alla år.

Vi jagar aldrig volymer utan fokus ska vara att göra våra kunder nöjda. Det innebär att vi ska fortsätta leverera måleri av genomgående hög kvalitet som över tid ska generera en positiv klimatpåverkan genom vår omställning #framtidensmåleri. Det tillsammans med vårt sociala ansvar, att våra medarbetare mår bra och trivs hos oss är avgörande förutsättningar för att vi som företag ska kunna fortsätta leverera måleri av högsta nivå.

Läs mer om vår 100-åriga historia
Frågor om att jobba på schööns?

Kontakta oss

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

Bjarne Svendsen
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se