Servicemålare till malmö/landskrona

Schööns Måleri söker nu fler skickliga servicemålare för att stärka upp vår serviceflotta i Malmö och Landskrona. Våra servicebilar hjälper våra kunder med både stora och små måleriuppdrag som fönstermålning eller tapetsering av lägenheter. Vi är snabbt på plats och bilarna innehåller det mesta för att lösa våra kunders önskan med så kort varsel som möjligt. Flertalet av våra kunder är fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och kommuner där vi utför löpande servicemåleri. Många är avtalskunder och återkommande sedan många år tillbaka.

Vi söker dig som…

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och har yrkesbevis. Som servicemålare krävs det att du kan arbeta självständigt, vågar ta egna beslut när det behövs och kan kommunicera med våra kunder utan hinder. Vi vill också se att du delar vår ambitionsnivå att fortsätta vara ett av Skånes mest framstående måleriföretag, med yrkesstolthet och kvalitet före kvantitet i alla lägen.
 
Krav
 • Slutförd målarutbildning
 • B-körkort

Meriterande

 • Flerårig erfarenhet av måleri
 • Tidigare erfarenhet som servicemålare

I tjänsten ingår:

 • Konkurrenskraftig lön.
 • Fullt utrustad servicebil.
 • En trygg anställning.
 • Varierande uppdrag.
 • Proffsiga kollegor.
 • Riktigt bra ramavtal.
 • Möjlighet till professionell och personlig utveckling.
 • Frihet under ansvar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Malmö/Landskrona med reservation för arbeten utanför området
Omfattning: heltid
Lön: Enligt överenskommelse/kollektivavtal

Hur söker jag?

Skicka en kort presentation om dig själv till info@schoonsmaleri.se. Märk ditt mail med ”Servicemålare”. Det går också utmärkt att ringa till oss på 040-18 00 35. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Om Schööns Måleri

Schööns Måleri är ett framgångsrikt familjeföretag i Malmö som grundades 1918 av August Martin Schööns och drivs idag i fjärde generationen av Victor Schöön tillsammans med drygt 90 medarbetare. Våra ledord sedan starten 1918 har varit; kvalitet före kvantitet, och det tillsammans med våra duktiga medarbetare och goda kundrelationer är de främsta anledningarna till att vi lyckats så bra genom alla år.

Vi jagar aldrig volymer utan fokus ska vara att göra våra kunder nöjda. Det innebär att vi ska fortsätta leverera måleri av genomgående hög kvalitet som över tid ska generera en positiv klimatpåverkan genom vår omställning #framtidensmåleri. Det tillsammans med vårt sociala ansvar, att våra medarbetare mår bra och trivs hos oss är avgörande förutsättningar för att vi som företag ska kunna fortsätta leverera måleri av högsta nivå.

Läs mer om vår 100-åriga historia
Frågor om att jobba på schööns?

Kontakta oss

Håkan Ståhl
Projektledare

0705-54 13 99
hakan@schoonsmaleri.se

Jan-Inge Jönsson
Projektledare

0708-35 17 99
jan@schoonsmaleri.se

Joakim Petersson
Projektledare

0705-93 95 54
joakim@schoonsmaleri.se

Bjarne Svendsen
KALKYLATOR / KVALITETSANSVARIG

0705-54 17 40
bjarne@schoonsmaleri.se