Nu lanserar vi vår nya hemsida!

Nu har våra målare varit flitiga och i rena farten målat om hela vår hemsida. Om vi får säga det själva så är det ett ordentligt lyft från den gamla! Hemsidan har fått ett helt nytt utseende och är betydligt mer användarvänlig vilket vi hoppas gör det lättare för våra kunder att hitta det de letar efter.

den nya hemsidan

Den nya hemsidan bygger på ett antal grundpelare som representerar Schööns Måleri och vårt arbete. Den är dessutom fullt anpassad för mobil och surfplattor! Första delen är Måleritjänster där våra kunder kan läsa om hur de köper måleri av oss och om våra tjänster fördelat på nyproduktion, fönsterrenovering, underhållsmåleri, servicemåleri och sprutmåleri.

Under Hållbarhet delar vi med oss av hur vi arbetar med hållbarhet, våra hållbarhetsmål och vår satsning Framtidens Måleri där utgångspunkten från start har varit att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva måleritjänster med noll klimatpåverkan.

Under Om oss har vi samlat vår över 100 år gamla företagshistoria, livet på Schööns där vår medarbetarguide finns tillgänglig att läsa, lediga tjänster och referenser. Referensprojekten är ett urval från alla platser vi målat på och omfattar allt från stora nyproduktionsprojekt till trapphusrenovering och fönstermålning. Här kommer vi fylla på med fler gamla referenser och självklart nya framöver, en bra sida att klicka in på lite då och då med andra ord!

Alla artiklar och intervjuer vi publicerar finns under Nyheter där det nu går att sortera i kategorierna aktuellt, Framtidens Måleri, projekt, intervjuer och samarbeten. Mycket läsning för den som vill djupdyka i vår verksamhet.

Sista delen, och kanske den viktigaste, är Kontakta oss. Här finns all kontaktinformation och ett kontaktformulär med den nya möjligheten att ladda upp bilder för att underlätta kommunikationen mellan våra kunder och oss.

Den gamla hemsidan

Med en ny hemsida behöver vi också säga hejdå till den gamla som varit en kär kollega i många år. Tack för tiden vi fick tillsammans, vi kommer (inte) att sakna dig!

I bildspelet nedanför ser ni bilder från den gamla hemsidan.

Hittar ni någonting som inte fungerar som det ska eller har förslag och idéer på hur vi ytterligare kan förbättra vår hemsida så tveka inte att höra av er till Emma Ståhl på emma@schoonsmaleri.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.